Werknemer

Professional

Ben jij een professional (zzp'er of uitzendkracht) en zoek je een uitdagende baan of opdracht? Wij detacheren, bemiddelen en plaatsen professionals in o.a. de bouw. We maken graag kennis met je. Voor onze opdrachtgevers zijn we altijd op zoek naar geschikte kandidaten. 


Wij willen niet alleen weten wat je werkervaring is, maar zijn ook geïnteresseerd in wie de mens achter de professional is. Alleen op deze manier kunnen wij zorgen voor de beste match tussen kandidaat en werkgever.

Klik hier om het urenregistratie formulier te downloaden.

Voordelen werken bij DB Werkt

  • Je bepaalt je eigen uren
  • Je kunt direct aan de slag
  • Je kan de urenbriefjes zowel digitaal als op papier aanleveren
  • Boeiende opdrachten in diverse sectoren
  • Ook als ZZP'er kunnen we jou aan leuke opdrachten helpen

Schrijf je nu in!

Wil jij werken in de onderhoud, renovatie of nieuwbouw? Of zoek je bijvoorbeeld werk als timmerman, metselaar of schilder? Bij ons ben je aan het goede adres. Kijk snel waar je morgen al aan de slag kunt. Ben je geïnteresseerd in een van de vacatures of wil je weten of wij een geschikte functie voor je hebben? Schrijf je dan direct in en laat je CV achter via het inschrijfformulier.

Ga naar inschrijven
icon box image

DB Werkt voor professionals

DB Werkt is een jong en dynamische uitzendorganisatie die zich kenmerkt door korte lijnen en betrokken medewerkers, zowel op kantoor als op de werkvloer. Als specialist kennen wij de bedrijven in jouw regio. 

icon box image

Betrouwbare en persoonlijke branchespecialist

Wij zijn branchespecialist met een groot netwerk. Onze klanten zijn heel verschillend en dat geldt ook voor de banen waarin wij jou kunnen inzetten. Als betrouwbare partner zorgt DB Werkt dat je loon altijd op tijd wordt betaald. Ook persoonlijke service staat bij ons hoog in het vaandel. Je kunt altijd terecht bij je vaste contactpersoon op onze vestiging of hij komt naar jou toe!

Bekijk vacatures

icon box image

Veel interessante projecten

Wil je als medewerker werken op aansprekende projecten bij bedrijven van naam? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Omdat we met name gespecialiseerd zijn in de bouwsector, hebben we veel boeiende opdrachten in de aanbieding. We richten ons met name op Noord-Nederland en met veel verschillende interessante functies.