Over ons

Wie is DB Werkt?

DB Werkt is een jong en dynamische uitzendorganisatie. Ben jij een professional (zzp'er of uitzendkracht) en zoek je een uitdagende baan of opdracht? Wij detacheren, bemiddelen en plaatsen professionals in o.a. de bouw en facilitaire dienstverlening. We maken graag kennis met je. 


Voor onze opdrachtgevers zijn we altijd op zoek naar geschikte kandidaten. Wij willen niet alleen weten wat je werkervaring is, maar zijn ook geïnteresseerd in wie de mens achter de professional is. Alleen op deze manier kunnen wij zorgen voor de beste match tussen kandidaat en werkgever.

Tijdens mijn opleiding Management Economie en Recht ben ik aan de slag gegaan in de uitzendbranche. Acht jaar lang heb ik hier met veel enthousiasme gewerkt met name in de sector bouw. Als fan van voetbal, kon ik van mijn hobby mijn beroep maken en ben ik vier jaar werkzaam geweest als veiligheids- en publiekscoördinator bij FC Groningen. Na twaalf jaar in loondienst te hebben gewerkt was het juiste moment aangebroken om iets voor mijzelf te beginnen.

Na mijn opleiding Facilitymanagement aan de Hanze Hogeschool in Groningen ben ik gaan werken bij diverse grote organisaties, zowel bij de publieke overheid als in de private sector. Ik hecht waarde aan open, eerlijke en langdurige persoonlijke relaties.