Opdrachtgever

Wat doen we?

DB Werkt is dé specialist op het gebied van personeelsbemiddeling in de bouw en aanverwante branches. Zowel in tijdelijk als in vast werk. Als schakel tussen ondernemers en professionals willen wij de belangen van beide partijen optimaal dienen. Oprechte betrokkenheid, binding en goed werkgeverschap staan centraal in alles wat wij doen.

Waarom DB Werkt als uitzendorganisatie?

De (uitzend)medewerker gaat bij uw organisatie aan het werk en komt bij DB Werkt op de loonlijst te staan. U profiteert van de flexibiliteit en heeft geen omkijken naar juridische verplichtingen en werkgeversrisico’s. Via "Mijn DB Werkt" heeft u zelf inzicht in de gewerkte uren van uw tijdelijke medewerkers en kunt u rapportages bekijken.

Werken met uitzendkrachten van DB Werkt biedt u vele voordelen:

  • U betaalt alleen de gewerkte uren;
  • U loopt geen risico van ziekte en leegloopuren;
  • U hoeft zelf niet de administratie te regelen;
  • U hoeft zelf geen werving en selectie te doen;
  • U hoeft zelf geen loonbetaling te doen;
  • U bent flexibeler met een medewerker via een uitzendcontract;

Kennismaken?

Wilt u persoonlijk met ons kennismaken? Wij komen graag bij u langs!

Maak een afspraak
icon box image

Uitzenden

DB Werkt, uw betrouwbare uitzendorganisatie van Noord-Nederland. U wilt een betrouwbare partner voor het flexibel leveren van personeel. Bij DB Werkt kunt u direct terecht voor vakkrachten uit de regio Noord-Nederland.

Plaats vacature

icon box image

Werving & Selectie

DB Werkt voor werving en selectie van de juiste kandidaat. Of het nu tijdelijke, projectmatige of vaste functies zijn die u wilt vervullen. De juiste kandidaat selecteren is belangrijk om onnodige kosten en tijd te besparen. Dit hele traject van werving en selectie kunnen wij van u overnemen.

Plaats vacature

Goed werkgeverschap

Onze professionals zijn de ambassadeur van DB Werkt. Daarom wil DB Werkt de organisatie zijn waar vakmensen terecht kunnen voor de beste baan, persoonlijke begeleiding en goede arbeidsvoorwaarden.

Gemotiveerde professionals

Onze uitzendmedewerkers zijn goed bekend in de regio en hebben een breed netwerk. Al onze uitzendmedewerkers kennen wij dan ook persoonlijk, zodat we uw personeelsvraag goed kunnen invullen. Het zijn gemotiveerde uitzendkrachten die beschikken over de juiste vakkennis en certificaten.

Advies voor ondernemers

Als specialist in de branche weten wij wat er speelt op de markt. Wij geven u dan ook graag een persoonlijk advies. Bijvoorbeeld over de inzet van personeel of andere arbeids-gerelateerde vraagstukken waar u tegenaan loopt.

Een selectie van onze opdrachtgevers